Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 22:13

Επιστροφή Καρπουζά | Ανακοινώνει μία πεντάδα

Μετά τις ανανεώσεις και την απόκτηση της Μεταξά ο Πανναξιακός απέκτησε και την Άννα Καρπουζά που επιστρέφει στη Νάξο, με τις εξελίξεις να τρέχουν ραγδαία για τον Πανναξιακό, που πλέον λόγω τον γνωστών προβλημάτων που υπήρξαν σχετικά με την εκλογή του νέου Δ.Σ. και την αργοπορία που παρατηρήθηκε είναι αναγκασμένος να τρέξει και να ολοκληρώσει τον σχηματισμό του ρόστερ μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ρόστερ έχει ήδη κλείσει αφού στις ανακοινώσεις που έπονται θα δούμε ακόμα δύο Ελληνίδες, η μία εκ των οποίων θα είναι η Λαρισαία Αποστολία Νούσια, μία αθλήτρια της Εθνικής Ελπίδων και τρεις ξένες (Κεντρική, πασαδόρο, διαγώνια).

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν και πάλι στις τάξεις του, την Άννα Καρπουζά. Η έμπειρη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, αθλήτρια, θα φοράει την φανέλα της ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, έχοντας ενεργό ρόλο στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Challenge Cup.

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares